Zwangerschapsyoga in Kattenbroek

  ‘Met veel plezier geef ik zwangerschapsyoga bij mij aan huis in Amersfoort, in de Villa Rondo in Kattenbroek. Ik vind het heel fijn om te doen. Tijdens de lessen groeit het vertrouwen in je lichaam. Je komt tot rust en leert hoe je door de yoga meer in contact komt te staan met jezelf.  In vertrouwen ga je de bevalling in . Ik vind het bijzonder om dit mooie proces te mogen begeleiden en een stukje van hun zwangerschappen met je mee te mogen beleven.’

  Wat is zwangerschapsyoga? Zwangerschapsyoga is een volwaardige vorm van yoga, aangepast aan de mogelijkheden van een zwangere vrouw. Het biedt jou een volledige voorbereiding op je bevalling. Je komt in contact met je innerlijke kracht in je lichaam en dat geeft vertrouwen.

  Adem en bewegen Door de yogaoefeningen zal je sterkere en soepelere spieren krijgen om de zwangerschap en de bevalling zo goed mogelijk te laten verlopen. In de yoga zet je de adem in, in combinatie met bewegen, hierdoor creëer je ruimte in je buik en in je bekken. Je gaat bewust voelen en ervaren. De bevalling is geen doel op zich omdat deze in de toekomst plaats vindt. Het uitgangspunt van de zwangerschapsyoga is, dat wanneer je bewust leert ervaren wat je lichaam nú verlangt, je bij de bevalling ook zal voelen wat je lichaam dán van je verlangt.

  Voelen Net als in yoga beoefen je zwangerschapsyoga binnen de grenzen van je lichaam. Het gaat om voelen en beleven, niet om presteren. Je zult merken dat het een positief effect zal hebben op je lichaam en je geest.

  Ook je partner heeft een belangrijke rol in de zwangerschap en kan praktisch veel bijdragen. We maken hiervoor een plan, zodat er één of meer partnerlessen zullen plaatsvinden. Alleen als jij en je partner dit willen natuurlijk.

  Ik geef les in zwangerschapsyoga op aanvraag. Er is veel mogelijk: je kunt kiezen voor privéles. Je kunt ook met een zwangere vriendin komen. Laat me weten wat je wensen zijn, dan maken we een plan.

  Kosten Privéles is 35,00 Euro per les.

  Waar worden de lessen gegeven? De lessen zijn bij mij aan huis in Amersfoort, in de wijk kattenbroek. Ik woon in een rond vrijstaand huis aan het water. Vandaar de naam: Villa Rondo. Het is er rustig en heeft een fijne, intieme sfeer om zwangerschapsyoga te beleven.

  Wanneer? Je kunt vanaf 14 weken zwangerschap al beginnen. Vroeg beginnen is fijn omdat je lichaam en je geest rustig vertrouwd kunnen raken aan de yoga. Door de yogaoefeningen en herhaling ervan weet je van nature wat je te doen staat als de bevalling zich aandient.

  Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op:
  Irene Mesu • 06 131 713 04 • irene@ronaldboiten.nl • Het Geheugen 27, 3823 WS  Amersfoort

  www.yogatolive.nl
  Aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland

   

  Similar Category Post